Θεραπείες Σώματος

Κυτταρίτιδα-Τοπικό πάχος-Σύσφιξη-Exilis: ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΥΣΦΙΞΗ

Τόσο η κυτταρίτιδα όσο το τοπικό πάχος και η χαλάρωση προκαλούνται από τις αλλαγές βάρους, την εγκυμοσύνη και την ηλικία, γεγονότα που οδηγούν το δέρμα σταδιακά να χάσει την ελαστικότητά του.

Για τον περιορισμό και των τριών αυτών προβλημάτων χρησιμοποιείται το καινοτόμο μηχάνημα Exilis που παράγει ραδιοσυχνότητες και υπερήχους με ασφαλή θερμικά κύματα, τα οποία συρρικνώνουν τα λιπώδη κύτταρα ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν το δίκτυο κολλαγόνου που βελτιώνει την χαλάρωση και την υφή του δέρματος. Η περιοχές που μπορούν να θεραπευτούν είναι τα μπράτσα, το ανδρικό στήθος με προβλημα γυναικομαστίας, τα πλαϊνά της πλάτης,τα 'ψωμάκια', η κοιλια, οι γλουτοί,έσω και έξω μηροί, τα γόνατα.

Σημάδια - Ουλές- Ραγάδες:

Στο κέντρο μας παρέχουμε συνδυαστικά εξειδικευμένα πρωτόκολλα με επιλεγμένα προϊόντα και εξοπλισμό Αιχμής , που βοηθούν το δέρμα να επανέλθει στην φυσιολογική και πρότερη του κατάσταση.

To Fraxel Laser που εξειδικεύεται στις ουλές, στα σημάδια, στις ραγάδες και σε συνδυασμό με θεραπευτικά διαλύματα, βελτιώνει θεαματικά την όψη τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατόπιν μερικών συνεδριών.Επίσης ο συνδυασμός Fraxel με PRP (πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια) είναι η αποτελεσματικότερη θεραπεια για κόκκινες, άλλα και για άσπρες ραγάδες.

Ευρυαγγείες μπλέ - κόκκινες:

Οι ευρυαγγείες δημιουργούνται όταν αυξάνεται οι διάμετρος των φλεβών, οι οποίες επαναφέρουν το αίμα στην καρδιά.

Οι προδιαθεσικοί παράγοντες είναι η κληρονομικότητα, η ηλικία, το φύλο ( άνδρες:γυναίκες , 1:3) , η παχυσαρκία, η εγκυμοσύνη και η μειωμένη δραστηριότητα.

Οι μικρές (<3 χιλιοστών, spider) αραχνοειδής ευρυαγγείες αντιμετωπίζονται με Laser, και οι μεγαλύτερες των 3 χιλιοστών αντιμετωπίζονται με έγχυση σκληρυντικής ουσίας. Η εμπειρία του γιατρού στα Laser και η καλή γνώση ανατομίας εγγυούνται ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς προφυλάξεις και περιορισμούς.

Αποτρίχωση με το Alexandrite Laser:

Αποτρίχωση με το τελευταίας γενιάς Laser Alexandrite Gentle Max Pro της εταιρίας Candela και το Nd Yag Laser το οποίο ενδείκνεται για σκούρα δέρματα και στους καλοκαιρινούς μήνες.

Νήματα σώματος:

Τα νήματα σώματος αποτελούν ένα νέου είδους λίφτινγκ.

Τα νήματα σώματος προσφέρουν άριστα αποτελέσματα χωρίς πόνο, καθώς η διαδικασία είναι αναίμακτη, χωρίς σημάδια και ουλές καθώς δεν χρησιμοποιείται στην διαδικασία νυστέρι αλλά και χωρίς πόνο.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μικρό χρονικό διάστημα και εφόσον δεν υπάρχει κανένας χρόνος αποθεραπείας, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις ασχολίες του άμεσα.

Οι περιοχές στις οποίες τοποθετούνται νήματα είναι οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα, η κοιλιά, τα μπράτσα και το στήθος.

Μικροδερμοαπόξεση σώματος:

Πολλές φορές, μπορεί να εμφανιστεί ακμή στην πλάτη (ράχη) και στο στήθος λόγω των ορμονών που δρουν στους σμηγματογόνους αδένες αλλά και της μεγάλης παραγωγής κερατινοκυττάρων από τον οργανισμό, τα οποία φράζουν τους Θύλακες.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με την μέθοδο δερμοαπόξεσης SilkPeel. Συγκεκριμένα, η ειδικά σχεδιασμένη διαμαντένια κεφαλή ''γλιστρά'' πάνω στο δέρμα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας με ταυτόχρονη έγχυση θεραπευτικών διαλυμάτων υποδερμικά.

Ανάπλαση - Αντιγήρανση με Fraxel Laser:

Το Fraxel laser ανακαλύφθηκε στον πανεπιστήμιο του Harvard, το κορυφαίο πανεπιστήμιο σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί Gold Standar στην δερματική αποκατάσταση και ανάπλαση. Αποτελεί επανάσταση στην κοσμητική δερματολογία καθώς έχει αλλάξει την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Η Θεραπεία Fraxel Laser έχει λάβει έγκριση από διεθνείς οργανισμούς όπως το FDA για: Ρυτίδες , Πανάδες-Κηλίδες-Μέλασμα, Ανάπλαση στο ντεκολτέ,στήθος και χεριά, φωτογηρανση, Ακτινική Κεράτωση.

Η τεχνολογία που βρίσκεται πίσω του, το καθιστά μοναδικό στο είδος του καθώς σε αντίθεση με άλλα Laser, το Fraxel χρησιμοποιεί ακτίνες Laser που διεισδύουν κάτω απο την επιφάνεια του δέρματος σε χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές τις οποίες θεραπεύει με απόλυτη ακρίβεια. Το Fraxel διεγείρει τον ίδιο τον οργανισμό σε φυσική αναδόμηση και ανάπλαση του κατεστραμμένου δέρματος.

Η θεραπεία Fraxel, έχει τα εξής οφέλη:

  • Σβήνει τις καφέ κηλίδες
  • Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος
  • Απαλύνει τις ρυτίδες
  • Ομαλοποιεί τις χειρουργικές και τις ουλές ακμής
  • Αναζωογονεί το λαιμό, το στήθος και τα χέρια
  • Βελτιώνει σημαντικά τις ραγάδες
  • Σβήνει τα σημάδια από εγκαύματα

Το Fraxel Laser επίσης, προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, συνδυαστικά με άλλες θεραπείες (μικροδερμοαπόξεση, πρωτόκολλα, PRP). Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός του Fraxel Laser με την θεραπεία PRP( Plasma Rich in Platelet)προσφέρει εμφανή, εντυπωσιακά και διαχρονικά αποτελέσματα, χωρίς τον χρόνο αποθεραπείας του χειρουργείου, και χωρίς ολική αναισθησία αλλα με την χρήση τοπικής αναισθησίας ( αναισθητικής κρέμας) και με απόλυτη ασφάλεια. Είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν αποτελέσματα Lifting χωρίς χειρουργείο. Ο αριθμός των συνεδριών στις περισσότερες περιπτώσεις είναι έως και 5 συνεδρίες αλλά ποικίλει ανάλογα με το εκάστοτε πρόβλημα και τύπο δέρματος

Η βελτίωση του δέρματος συνεχίζει ακόμα και μετά το πέρας έξι μηνών. Στο Athens South διαθέτουμε το γνήσιο Fraxel Dual Laser της Αμερικανικής εταιρείας Solta, σε ελκυστικά πακέτα.

Exilis-before-938960-1318898
Σύσφιξη και Λιποδιάλυση στην περιοχή της κοιλιάς με Exilis Πριν - Μετά
13582423_10209741902329992_384866587_o
Σύσφιξη της Περιοχής της κοιλιάς μετά από εγκυμοσύνη με Exilis Πριν - Μετά
body