Θεραπείες Laser

Αποτρίχωση με την πλατφόρμα laser Alexandrite και Nd Yag που είναι παγκόσμιος επιστημονικά παραδεκτή ως η αποτελεσματικότερη, ακόμα και το καλοκαίρι.

Είναι διεθνώς παραδεκτό ότι η καλύτερη μέθοδος για αποτρίχωση με μόνιμα αποτελέσματα είναι αυτή με Laser.

Υπάρχουν πολλά μηχανήματα Laser, όμως το Laser Alexandrite μαζί με το Nd Yag της αμερικανικής εταιρείας CANDELA είναι το αποτελεσματικότερο και ασφαλέστερο στο είδος του.Το Nd Yag Laser ενδείκνυται για αποτρίχωση σε σκούρα δέρματα και επιτρέπει τη συνέχιση της αποτρίχωσης και τους καλοκαιρινούς μήνες

Όλες οι θεραπείες αποτρίχωσης στο κέντρο μας γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό με την εποπτεία δερματολόγου.

Το εξειδικευμένο Laser Alexandrite εκπέμπει μια δέσμη φωτός που προκαλεί καταστροφή του θύλακα της τρίχας . Η θερμική αυτή δέσμη αφήνει άθικτη την περιοχή του δέρματος γύρω από την τρίχα ενώ παράλληλα η επιδερμίδα προστατεύεται από έναν μηχανισμό ψύξης κάτι που καθιστά την θεραπεία ακόμα πιο ασφαλή, με μόνιμα αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Θεραπεία Ευρυαγγειών με Laser και με Σκληροθεραπεία

Οι ευρυαγγείες δημιουργούνται όταν αυξάνεται οι διάμετρος των φλεβών, οι οποίες επαναφέρουν το αίμα στην καρδιά.

Οι προδιαθεσικοί παράγοντες είναι η κληρονομικότητα, η ηλικία, το φύλο ( άνδρες:γυναίκες , 1:3) , η παχυσαρκία, η εγκυμοσύνη και η μειωμένη δραστηριότητα.

Οι μικρές (<3 χιλιοστών, spider) αραχνοειδής ευρυαγγείες αντιμετωπίζονται με Laser, και οι μεγαλύτερες των 3 χιλιοστών αντιμετωπίζονται με έγχυση σκληρυντικής ουσίας. Συνήθως απαιτούνται μερικές συνεδρίες. Η εμπειρία του γιατρού στα Laser και η καλή γνώση ανατομίας εγγυούνται ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς προφυλάξεις και περιορισμούς.

Ανάπλαση - Αντιγήρανση με Fraxel Laser

Το Fraxel laser ανακαλύφθηκε στον πανεπιστήμιο του Harvard, το κορυφαίο πανεπιστήμιο σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί Gold Standar στην δερματική αποκατάσταση και ανάπλαση. Αποτελεί επανάσταση στην κοσμητική δερματολογία καθώς έχει αλλάξει την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Η Θεραπεία Fraxel Laser έχει λάβει έγκριση από διεθνείς οργανισμούς όπως το FDA για: Ρυτίδες , Πανάδες-Κηλίδες-Μέλασμα, Ανάπλαση ,φωτογήρανση, ούλες ακμής,ούλες από χειρουργεία ή από εγκαυματα,ραγάδες κόκκινες και άσπρες, Ακτινικές Κεράτωσες.

Η τεχνολογία που βρίσκεται πίσω του, το καθιστά μοναδικό στο είδος του καθώς σε αντίθεση με άλλα Laser, το Fraxel χρησιμοποιεί ακτίνες Laser που διεισδύουν κάτω απο την επιφάνεια του δέρματος σε χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές τις οποίες θεραπεύει με απόλυτη ακρίβεια. Το Fraxel διεγείρει τον ίδιο τον οργανισμό σε φυσική αναδόμηση και ανάπλαση του κατεστραμμένου δέρματος.


Η θεραπεία Fraxel, έχει τα εξής οφέλη:
  1. Σβήνει τις καφέ και μαύρες κηλίδες.
  2. Ομαλοποιεί τον τόνο του δέρματος.
  3. Απαλύνει τις ρυτίδες.
  4. Ομαλοποιεί τις χειρουργικές και τις ουλές ακμής.
  5. Αναζωογονεί,το πρόσωπο το λαιμό, το στήθος τα χέρια,την πλάτη .
  6. Βελτιώνει σημαντικά τις ραγάδες κόκκινες ή άσπρες .
  7. Σβήνει τα σημάδια από εγκαύματα.

Το Fraxel Laser επίσης, προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, συνδυαστικά με άλλες θεραπείες (μικροδερμοαπόξεση, πρωτόκολλα, PRP). Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός του Fraxel Laser με την θεραπεία PRP γνωστή ως Total plasma lift, προσφέρει εμφανή, εντυπωσιακά και διαχρονικά αποτελέσματα, χωρίς τον χρόνο αποθεραπείας του χειρουργείου, και χωρίς ολική αναισθησία αλλα με την χρήση τοπικής αναισθησίας ( αναισθητικής κρέμας) και με απόλυτη ασφάλεια. Είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν αποτελέσματα Lifting χωρίς χειρουργείο. Ο αριθμός των συνεδριών στις περισσότερες περιπτώσεις είναι έως και 5 συνεδρίες αλλά ποικίλει ανάλογα με το εκάστοτε πρόβλημα και τύπο δέρματος

Η βελτίωση του δέρματος συνεχίζει ακόμα και μετά το πέρας έξι μηνών. Στο Athens South διαθέτουμε το γνήσιο Fraxel Dual Laser της Αμερικανικής εταιρείας Solta, σε ελκυστικά πακέτα.


Pelleve-Σύστημα δερματοχειρουργικής με Ραδιοσυχνότητες

To Pelleve είναι ένα σύστημα ραδιοσυχνοτήτων το οποίο επιφέρει εμφανή αποτελέσματα με μόνο μια θεραπεία.

Οι Ραδιοσυχνότητες που χρησιμοποιεί είναι ήπιες, δεν προκαλούν εγκαύματα, σημάδια και δεν απαιτητέ μεγάλο χρονικό διάστημα αποθεραπείας από τον ασθενή.

Χειρουργικά χρησιμοποιείται για τις περισσότερες επεμβατικές θεραπείες, όπως για την χειρουργική αφαίρεση Κονδυλωμάτων, την χειρουργική αφαίρεση σπίλων, σμηγματορροϊκών υπερκερατώσεων, ιδρωαδενωμάτων, θηλωμάτων, μολυσματικής τερμίνθου κ.α .


silkpeel

LASER ALEXANDRITE

Έχετε κουραστεί από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα? Υπάρχει λύση!

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την αποτρίχωση με Laser για να απαλλαχθούν από την επίμονη τριχοφυΐα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανώδυνα. Γνωρίστε την πλατφόρμα GentleMax Pro λέιζερ Alexandrite και Nd:Yag (Η.Π.Α.) , το νεότερο και πιο ισχυρό σύστημα αφαίρεσης τρίχας!

Είναι η Rolls Royce των λέιζερ.

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους τύπους δέρματος!

Αυτό συμβαίνει γιατί το GentleMax Pro είναι δύο λέιζερ σε ένα . Η οθόνη αφής επιτρέπει στο γιατρό να επιλέγει εύκολα τις ιδανικές παραμέτρους με βάση τον τόνο του δέρματος και το χρώμα της τρίχας.

Στο Athens South οι θεραπείες Υπερτρίχωσης/Δασυτριχίσμού εκτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό με διαρκή επιστημονική ενημέρωση. Επιτυγχάνωντας μόνιμα αποτελέσματα με ασφάλεια.