Νέα Επαναστατική Μέθοδος Exilis Elite

  Νέα Επαναστατική Μέθοδος Exilis Elite

  Γνωρίστε το ΝΕΟ συνδυαστικό τρόπο θεραπείας Μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων

  Το Exilis Elite

   και υπερήχων. Το καινοτόμο, πρώτο στην Ελλάδα (Μάρτιος 2014) , μηχάνημα EXILIS , ευρέως διαδεδομένο σε Ευρώπη και Αμερική, κατασκευασμένο στο Ην. Βασίλειο. Εγκεκριμένο από τον FDA, κάτοχος του διπλώματος European CE Mark αλλά και με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αποτελεί Ιατρικό Μηχάνημα και χρησιμοποιείται σε δερματολογικά Ιατρεία αλλά και σε ιατρεία πλαστικής χειρουργικής, ως το κορυφαία αποτελεσματικό μη επεμβατικό μηχάνημα. Βραβευμένο ως το καλύτερο μηχάνημα διαμόρφωσης και αντιγήρανσης σώματος και προσώπου.
  Το Exilis διαθέτει δυο κεφαλές, μία για το πρόσωπο και μία για το σώμα. Η άκρη της κεφαλής με τις δυο ενέργειες των υπερήχων και των ραδιοκυμάτων διαπερνούν τις στιβάδες του δέρματος, φτάνοντας σε βάθος, το οποίο επιλέγεται από τον δερματολόγο( Σε μεγάλο βάθος επιτυγχάνεται λιπόλυση, ενώ επιφανειακά επιτυγχάνεται σύσφιξη). Με τη βοήθεια της θερμότητας που διαχέεται από τα ραδιοκύματα και τους υπερήχους, οι ινοβλάστες (Κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και Ελαστίνη) ενεργοποιούνται με αποτέλεσμα να παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Ταυτόχρονα, αναδομείται το ήδη υπάρχων κολλαγόνο.
  Οι υπέρηχοι, φτάνοντας στα λιποκύτταρα , συρρικνώνουν και καταστρέφουν το λίπος. Η κεφαλή του Exilis στην επιφάνεια του δέρματος φτάνει την θερμοκρασία των 40-42 βαθμούς C, ενώ στον λιπώδη ιστό, η θερμοκρασία φτάνει στους 45 βαθμούς C. Με την κυκλοφορία, το λίπος μεταφέρεται στο ήπαρ, το οποίο μεταβολίζεται, και μέσω της διούρησης αποβάλλεται από τον οργανισμό.
  Πρόκειται για μια θεραπεία ανώδυνη και μη επεμβατική που διαλύει το λίπος, την κυτταρίτιδα και προσφέρει σύσφιξη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας θεραπεία και δεν απαιτούνται περισσότερες απο 4 θεραπείες.
  Οι υπέρηχοι οδηγούν στην διάλυση των λιποκυττάρων και με την σειρά τους οι ραδιοσυχνότητες συσφίγγουν το δέρμα, καθώς διεγείρονται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη.
  Αναίμακτη λιποαναρροφηση με ταυτόχρονη σύσφιξη!

  Facelift χωρίς νυστέρι!

  Στο πρόσωπο

  Δηλαδή στα ζυγωματικά, στο περίγραμμα και γύρω από τα μάτια, χρησιμοποιούνται οι ραδιοσυχνότητες, με τις οποίες μετά την θεραπεία το δέρμα δείχνει νεανικό, σφριγηλό ανανεωμένο, φρέσκο και βελτιώνει θεαματικά τη θαμπάδα, την ξηρότητα, την χαλάρωση και τη ποιότητα του.
  Αντί για χειρουργική βλεφαροπλαστική, επιτυγχάνονται άριστα αποτελέσματα με την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων( RF ). Μέσω της θερμότητας, τα ραδιοκύματα διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, επιτυγχάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την σύσφιξη. Μετά την θεραπεία το βλέμμα φαίνεται ξεκούραστο και το δέρμα δείχνει πολλά χρόνια νεότερο.
  Το προγούλι( διπλοσάγονο ) προκαλείται, απο την κακή διατροφή ,που γενικώς προκαλεί την συσσώρευση λίπους σε όλο το σώμα, που με την σειρά της οδηγεί στην κατακράτηση υγρών , (κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, αλάτι και ζάχαρης) , απο την έλλειψη σωματικής άσκησης και της μη κατανάλωσης αρκετής ποσότητας νερού. Επίσης, η δυσανεξία σε κάποιες ουσίες (πχ. Γλουτένη) οδηγεί σε αύξηση του λίπους ανάμεσα σε σαγόνι και λαιμό. Ακόμη και ο μη σταθερός κύκλος συμβάλει αρνητικά, όπως και η κληρονομικότητα. Οι ραδιοσυχνότητες (RF) θερμαίνουν εις βάθος τους ιστούς ανασχηματίζοντας τις ίνες κολλαγόνου. Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται με την βοήθεια των υπερήχων, συρρικνώνοντας τον όγκο τους. Ταυτόχρονα βελτιώνεται η λεμφική κυκλοφορία, αφού τα λιποκύτταρα με τις τοξίνες αποβάλλονται απο τον οργανισμό.
  Τα αποτελέσματα με το Exilis είναι εντυπωσιακά , εμφανή μόνο με 2 ή 4 συνεδρίες και σύμφωνα με έρευνες διαρκούν 4 χρόνια.Οι συνεδρίες θα πρέπει να συνοδεύονται από συχνή σωματική άσκηση και ισορροπημένη-υγιεινή διατροφή. Ειδάλλως, η κακή διατροφή και η έλλειψη σωματικής άσκησης θα οδηγήσει στην εκ νέου συγκέντρωση λίπους, και χαλάρωση του δέρματος . Με τη βοήθεια του Exillis μπορούμε να γυρίσουμε τo χρόνο πίσω, όμως δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε.

  Στο Σώμα

  Δηλαδή στις περιοχές των γλουτών, των μηρών, των γονάτων, των μπράτσων, της κοιλιάς,τα πλαϊνά
  της πλάτης και του ανδρικού στήθους με πρόβλημα γυναικομαστίας, χρησιμοποιούνται οι ραδιοσυχνότητες και οι υπέρηχοι του Exillis ταυτόχρονα στην ίδια συνεδρία με αποτελέσματα λιπόλυσης και σύσφιξης! .Οι συνεχείς αυξομειώσεις του βάρους είναι μια συχνή αιτία για την χαλάρωση του δέρματος στο σώμα. Ακόμη, οι ραδιοσυχνότητες συνεχίζουν να δρουν στο σώμα 2-3 μήνες μετά την λήξη της θεραπείας.
  Με το Exilis επιτυγχάνεται θεαματική σύσφιξη στην ευαίσθητη περιοχή του αιδοίου, καθώς ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  Με το Exilis έχουμε πραγματικά αποτελέσματα λιπόλυσης και/ή ανόρθωσης δέρματος, ταυτόχρονα ή μεμονωμένα, κάτι που καμμία μέθοδος δεν καταφέρνει τόσο αποτελεσματικά, ευχάριστα και σε προσιτή τιμή αποφεύγοντας το χειρουργείο. Στο ATHENS SOUTH διαθετουμε το αυθεντικο EXILLIS σε ελκυστικά πακέτα. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 9821431.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *