Η Ομάδα

Σύντομο Βιογραφικό Δερματολόγου - Αφροδισιολόγου Νεκτάριου Λογαρά

Ο Νεκτάριος Λογαράς σπούδασε στην Αγγλία από το 1995 έως το 2003. Αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Ιατρικής Βιοχημείας του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ (Τhe University of Birmingham UK) το έτος 1998. Ακολούθως, συνέχισε τις σπουδές του στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Νόττινγχαμ (The University of Nottingham UK) και αποφοίτησε το 2003. Στην συνέχεια μετέβη για επιπρόσθετη εκπαίδευση στην Παθολογία, στην Χειρουργική και στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και Ατυχημάτων, στα Νοσοκομεία Derby Royal Infirmary, Worthing and Southlands Hospitals και Taunton and Somerset NHS Trusts. Η Συνολική του εκπαίδευση στην Αγγλία διήρκεσε δέκα χρόνια.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, παρέχοντας της ιατρικές του υπηρεσίες στη Προεδρική Φρουρά. Εκπλήρωσε το αγροτικό του στο Κέντρο Υγείας Κατασταρίου στη Ζάκυνθο, την παθολογια στο γενικό νοσοκομείο της Θήβας, και ακολούθησε εκπαίδευση στο Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Αθήνας ‘’Ανδρέας Συγγρός’’.Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του, απέκτησε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας. Τελειώνοντας , ίδρυσε το Δερματολογικό Κέντρο Athens South στον Άλιμο.

Είναι τακτικό μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών ( AAD, Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία, American Society For Laser, Medicine & Surgery) Άλλα και της ESCAD.

Επικροτώντας την δια βίου μάθηση, συμμετέχει ενεργά σε πολλά συνέδρια πάνω στους τομείς της κλινικής δερματολογίας, της Αισθητικής Δερματολογίας,της Αφροδισιολογίας και της Δερματοχειρουργικής.

Σύντομο Βιογραφικό Μάνου Βαρδάκη

Ο Μάνος Βαρδάκης σπούδασε τόσο στην Σκωτία όσο και στην Ελλάδα. Ακολούθησε σπουδές πάνω στο Hospitality Management στο European Center Corfu Glion School Of Switzerland και στο Manchester College Of Arts and Technology, αποκτώντας τα διπλώματα Hospitality Managmend.

Στη συνέχεια, μετέβη στην Σκωτία για πρακτική άσκηση πάνω στο Hospitality Management, όπως και στους ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα το 2004. Στην Ελλάδα, φοίτησε στο τμήμα αισθητικής του ΙΕΚ Άλφα νοτίων προαστίων. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, προχώρησε στην ίδρυση του Athens South με τον Δερματολόγο Αφροδισιολόγο Νεκτάριο Λογαρά.

Δίχως να επαναπαύεται, συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια διαφόρων τομέων της δερματολογίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σύντομο Βιογραφικό Ειρήνης Δελακοβίας

Η Ειρήνη Δελακοβία φοίτησε στο 2ο ΤΕΕ περάματος αισθητικής και κοσμητολογίας από το 2005 έως το 2008. Αποφοίτησε από το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, σχολή επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας (Α.Τ.Ε.Ι.) Αθηνών το έτος 2015.

Εκπαιδεύτηκε στη χρήση των μηχανημάτων Laser και αισθητικών εφαρμογών στο Athens South


Σύντομο Βιογραφικό Χρήστου Λογαρά

Ο Χρήστος Λογαράς, ακολουθεί σπουδές στην Ελλάδα. Αφού αποφοίτησε με Άριστα από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, επέτυχε στις πανελλήνιες εξετάσεις, ξεκινώντας έτσι τις σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Οι γνώσεις του πάνω στην επικοινωνία, την διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις, του επέτρεψαν να αναλάβει καθήκοντα υπευθύνου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στο Athens South .