Η Ομάδα

Σύντομο Βιογραφικό Δερματολόγου - Αφροδισιολόγου Νεκτάριου Λογαρά

Ο Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Νεκτάριος Λογαράς σπούδασε στην Αγγλία από το 1995 έως το 2005.

Εργάστηκε στα νοσοκομεία: Royal Derby | Derby Teaching Hospitals NHS Foundation Trust, Worthing and Southlands Hospitals NHS Trust, Queen Alexandra Hospital, Portsmouth Hospital NHS Trust, Brighton and Sussex University Hospitals NHS Trust, Taunton and Somerset Hospital NHS Trust-Musgrove Park.

Ειδικεύτηκε στο Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Αθηνών "Ανδρέας Συγγρός".

Ο Ιατρός εξειδικεύεται στην Κλινική Δερματολογία για ενήλικες και παιδιά, στην Αφροδισιολογία, στην Αισθητική Δερματολογία (botox, fillers-Εμφυτεύματα Υαλουρονικού, Αντιγήρανση-Ανάπλαση Προσώπου-Ουλές Ακμής με Laser και Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, Νήματα Προσώπου και Σώματος, Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας - Λιπόλυση), στις Εφαρμογές Laser (Αποτρίχωση, Ευρυαγγείες, Ακμή, Καφέ κηλίδες, σημάδια, Ραγάδες), στην Δερματοχειρουργική, στη Δερματοογκολογία, στη Βιοψία Δέρματος, στη Ψηφιακή Δερματοσκόπηση - Χαρτογράφηση Σπίλων για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Οι σπουδές του περιλαμβάνουν:

  • Ειδίκευση στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία | Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων "Α. Συγγρός"

  • Εξειδίκευση στην Δερματοχειρουργική | Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων "Α. Συγγρός"

  • Εξειδίκευση στην Ψηφιακή Δερματοσκόπηση - Χαρτογράφηση Σπίλων | Μονάδα Σπίλων και Μελανώματος, Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων "Α. Συγγρός"

  • Πτυχίο Ιατρικής, Bachelor of Medicine and Bachelor of Surgery, | The University of Nottingham , UK.

  • Πτυχίο Ιατρικής Βιοχημείας, Bachelor of Science (Medical Biochemistry) | The University of Birmingham, UK.

Είναι τακτικό μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών ( AAD, Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία, American Society For Laser, Medicine & Surgery) αλλά και της ESCAD.

Επικροτώντας την δια βίου μάθηση, συμμετέχει ενεργά σε πολλά συνέδρια πάνω στους τομείς της κλινικής δερματολογίας, της Αισθητικής Δερματολογίας,της Αφροδισιολογίας και της Δερματοχειρουργικής.

Σύντομο Βιογραφικό Μάνου Βαρδάκη

Ο Μάνος Βαρδάκης σπούδασε τόσο στην Βρετανία όσο και στην Ελλάδα. Ακολούθησε σπουδές πάνω στο Hospitality Management στο European Center Corfu Glion School Of Switzerland και στο Manchester College , αποκτώντας τα διπλώματα Hospitality Managment.

Στη συνέχεια, μετέβη στην Βρετανία για πρακτική άσκηση πάνω στο Hospitality Management, όπως και στους ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα το 2004. Στην Ελλάδα, φοίτησε στο ΙΕΚ Άλφα νοτίων προαστίων. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, προχώρησε στην ίδρυση του Athens South με τον Δερματολόγο Αφροδισιολόγο Νεκτάριο Λογαρά.

Δίχως να επαναπαύεται, συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια διαφόρων τομέων της δερματολογίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Σύντομο Βιογραφικό Ειρήνης Δελακοβίας

Η Ειρήνη Δελακοβία φοίτησε στο 2ο ΤΕΕ περάματος αισθητικής και κοσμητολογίας από το 2005 έως το 2008. Αποφοίτησε από το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, σχολή επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας (Α.Τ.Ε.Ι.) Αθηνών το έτος 2015.

Εκπαιδεύτηκε στη χρήση των μηχανημάτων Laser και αισθητικών εφαρμογών στο Athens South


Σύντομο Βιογραφικό Χρήστου Λογαρά

Ο Χρήστος Λογαράς, ακολουθεί σπουδές στην Ελλάδα. Αφού αποφοίτησε με Άριστα από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, επέτυχε στις πανελλήνιες εξετάσεις, ξεκινώντας έτσι τις σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Οι γνώσεις του πάνω στην επικοινωνία, την διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις, του επέτρεψαν να αναλάβει καθήκοντα υπευθύνου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στο Athens South .