Γράφει ο Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Νεκτάριος Λογαράς.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η Μεσοθεραπεία είναι η Θεραπεία της Αισθητικής Δερματολογίας που κάνει χρήση της έγχυσης θεραπευτικών φαρμακευτικών ουσιών μέσα στο δέρμα.

Είναι μία ασφαλής μέθοδος που χρησιμοποιείται στην Δερματολογία από το 1956.

Η Μεσοθεραπεία μας επιτρέπει να στοχεύσουμε την θεραπεία, απευθείας στην περιοχή του δέρματος όπου έγκειται το πρόβλημα.

Παρακάμπτοντας την ανάγκη απορρόφησης των φαρμακευτικών ουσιών μέσω της γαστρεντερικής οδού, τα δραστικά συστατικά της μεσοθεραπείας χρησιμοποιούνται σε πολύ χαμηλότερες δόσεις.

Τα δραστικά συστατικά δρουν και μεταβολίζονται τοπικά στα κύτταρα του Δέρματος και γενικά δεν εισέρχονται στην γενική κυκλοφορία του αίματος.

Η έγχυση των ενεργών συστατικών μπορεί να πραγματοποιηθεί στην επιδερμίδα, στο χόριο ή στον υποδόριο λιπώδη ιστό.

Έτσι ανάλογα με το βάθος της έγχυσης και την επιλογή των θεραπευτικών ουσιών μπορούμε να στοχεύσουμε σε θεραπεία ανάπλασης, αναζωογόνησης και σύσφιξης του δέρματος όταν το θεραπευτικό διάλυμα ενίεται στη επιδερμίδα και στο χόριο του δέρματος, ή λιποδιάλυσης και μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους όταν το θεραπευτικό διάλυμα ενίεται στον υποδόριο λιπώδη ιστό.

Με την Μεσοθεραπεία βελτιώνεται θεαματικά η ποιότητα του δέρματος, ύστερα από μερικές συνεδρίες. Το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα, ενυδατώνεται ενώ μειώνονται δραστικά οι ρυτίδες.

Η θεραπεία εφαρμόζεται με το μοναδικό στην Ελλάδα εξειδικευμένο σύστημα μεσοθεραπείας που προσφέρει την πιο ασφαλή, ανώδυνη, γρήγορη και αποτελεσματική μεσοθεραπεία.

Η μεσοθεραπεία σε συνδυασμό με Laser χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα, εξαλείφοντας τα σημάδια της γήρανσης, και καθιστά το πρόσωπο λαμπερό, από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

Before & After Photo Gallery

H εμπειρία του γιατρού πάνω σε αυτό το θέμα

Dr. N. Logaras MD
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
Laser Δερματοχειρουργός

Aπόφοιτος των Πανεπιστήμιων Nottingham και Birmingham Αγγλίας.

Μετεκπαιδευθείς στης θεραπείες αντιγήρανσης στο Miami Conventional Center από το American Academy of Dermatology στο Μαϊάμι των Η.Π.Α., καθώς και στο International Center of Lutronic, using Laser Systems for Medical and Cosmetic Applications, στη Σεούλ της Νοτιάς Κορέας.

Είναι μέλος των ιατρικών Εταιριών.

-Ελληνική Εταιρία Δερματοχειρουργικής Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, παρακολουθώντας τα συνέδρια της από το 2010.
-American Academy of Dermatology.
-Ελληνική Δερματολογική – Αφροδισιολογική Εταιρία
-American Society for Laser Medicine and Surgery
-European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology

18 Χρόνια ιατρική εμπειρία.