Πρωτόκολλα Αντιγήρανσης

Πριν & Μετά

Γράφει ο Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Νεκτάριος Λογαράς.

Στην κλινική μας πριν από τις θεραπείες αντιγήρανσης, το πρόσωπο αξιολογείται από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρωτοποριακό σύστημα ψηφιακής ανάλυσης δέρματος VISIA. Αυτό μας καθοδηγεί σε μια εξατομικευμένη θεραπεία, κομμένη και ραμμένη με βάση τις εκάστοτε ανάγκες.

Εντοπίζουμε τις περιοχές με φλεγμονή, φθορά από τον ήλιο και τον χρόνο, όπως ρυτίδες μελαχρωματικές κηλίδες, πανάδες, ευρειαγγείες, μέλασμα, ακμή, ουλές, διεσταλμένοι και φραγμένοι πόροι.

Η τεχνολογία του VISIA, μας επιτρέπει να εξετάσουμε εκείνες τις βλάβες που εντοπίζονται βαθιά στο δέρμα, οι οποίες δε φαίνονται με γυμνό μάτι, τη συγκεκριμένη στιγμή που όμως θα κάνουν εντονότερη την εμφάνισή τους με την πάροδο του χρόνου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του VISIA, μπορούμε να συνθέσουμε την καλύτερη δυνατή θεραπεία (Ιατρείο/Σπίτι), καθώς και να ελέγξουμε την αποτελεσματικότητα των θεραπειών, με τη σύγκριση των φωτογραφιών πριν και μετά κάνοντας δυνατή τη δημιουργία διαγραμμάτων της προόδου.

Η σωστή διάγνωση και ο εντοπισμός των προβλημάτων, βοηθούν ώστε να διαμορφωθεί μια θεραπεία που θα εναρμονίζεται τόσο με τις ανάγκες και τους στόχους που έχει θέσει ο ασθενής, όσο και με γνώμονα την ασφάλεια και τον ελάχιστο ως και μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας.

Στο ιατρείο μας, παρέχουμε συνδυαστικά, εξειδικευμένα πρωτόκολλα, που αποτελούν ένα προηγμένο – ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας προσώπου – Αντιγήρανσης με επιλεγμένα προϊόντα και ιατρικά μηχανήματα νέας τεχνολογίας, που βοηθούν το δέρμα να επανέλθει στην φυσιολογική και πρότερή του κατάσταση.

Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά προβλήματα γήρανσης, δυσχρωμιών και γενικώς προβλήματα που αφορούν την αισθητική του προσώπου.

H εμπειρία του γιατρού πάνω σε αυτό το θέμα

Dr. N. Logaras MD
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
Laser Δερματοχειρουργός

Aπόφοιτος των Πανεπιστήμιων Nottingham και Birmingham της Αγγλίας.

Μετεκπαιδευθείς στις θεραπείες αντιγήρανσης στο Miami Conventional Center από το American Academy of Dermatology στο Μαϊάμι των Η.Π.Α., καθώς και στο International Center of Lutronic, using Laser Systems for Medical and Cosmetic Applications, στη Σεούλ της Νοτιάς Κορέας.

Είναι μέλος των ιατρικών Εταιριών.

-Ελληνική Εταιρία Δερματοχειρουργικής Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, παρακολουθώντας τα συνέδριά της από το 2010.
-American Academy of Dermatology.
-Ελληνική Δερματολογική – Αφροδισιολογική Εταιρία
-American Society for Laser Medicine and Surgery
-European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology

19 Χρόνια ιατρική εμπειρία.