Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος/KARISMA

Πριν & Μετά

εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Για τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, και για το KARISMA γράφει ο Δερματολόγος Νεκτάριος Λογαράς.

Το υαλουρονικό οξύ, είναι ένα φυσικό ενδογενές δομικό συστατικό του δέρματος, το οποίο έχει την μοναδική ικανότητα να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Πρόκειται δηλαδή για ένα φυσικό ενυδατικό συστατικό του δέρματος, με την ιδιότητα να το κάνει πιο σφριγηλό, ελαστικό, λείο, απαλό και όμορφο.

Με την πάροδο του χρόνου όμως, η παραγωγή του υαλουρονικού οξέος στο δέρμα μειώνεται. Η σταδιακή μείωσή του, οι επαναλαμβανόμενες εκφράσεις και η απώλεια λίπους στα βαθύτερα διαμερίσματα του προσώπου, έχει ως αποτέλεσμα να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του. Σχηματίζονται έτσι βαθιές ρυτίδες, εμφανίζονται πτυχώσεις και το σφριγηλό οβάλ σχήμα του προσώπου παραμορφώνεται. Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος αποτελούν το δώρο της επιστήμης και της βιοτεχνολογίας στο πεδίο της αισθητικής ιατρικής, καθώς χρησιμοποιούνται με στόχο την αποκατάσταση του χαμένου όγκου καθώς και των έντονων ρυτίδων του προσώπου.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της χρήσης εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος;

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, χαρίζουν στους ασθενείς ένα όμορφο, νεανικό και σφριγηλό αποτέλεσμα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να επαναφέρεται η όψη του πολλά χρόνια πίσω!

Τι επιτυγχάνεται:
-Βαθιά ενυδάτωση
-Αποκατάσταση των έντονων ρυτίδων
-Αύξηση του όγκου στα χείλη
-Αποκατάσταση χαμένου όγκου στα ζυγωματικά (μάγουλα)
-Ανύψωση παρειών (μάγουλα)
-Αναδιαμόρφωση του οβάλ του προσώπου
-Αποκατάσταση όγκου κάτω από τα μάτια και διόρθωση μαύρων κύκλων

εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος;

εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Μάτια

Γύρω και κάτω από τα μάτια για την αποκατάσταση των μαύρων κύκλων, του ελλείμματος όγκου, των ρυτίδων, που δημιουργούνται κυρίως  λόγω ηλικίας, επερέκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και στην αφυδάτωση.

Επίσης με το Υαλουρονικό κάτω από τα μάτια θεραπεύουμε και τα φουσκοματάκια, τις λεγόμενες σακούλες που δημιουργούνται κυρίως από κληρονομική προδιάθεση, κατακράτηση λόγο κακής κυκλοφορίας λέμφου,  αφυδάτωσης,  καταναλώσεις αλκοόλ, ζάχαρης, έλλειψη ύπνου – άσκησης, αλλά και όταν περνάμε πολλές ώρες μπροστά  σε  οθόνες.

Η Διαδικασία

Η Διαδικασία είναι πολύ απλή αναίμακτη , ανώδυνη αφού ο εξειδικευμένος Γιατρός χρησιμοποιεί πάντα τοπική αναισθησία, με άψογη τεχνική χάρις την πολύχρονη εμπειρία, κοντά 20 χρόνια,  και εξειδίκευση, επιτυγχάνετε το βέλτιστο αποτέλεσμα, χωρίς τραυματισμούς μελανιές, παραμόρφωση και υπερβολικά χαρακτηριστικά, πάντα με φυσικό αποτέλεσμα .

Ζυγωματικά

Αποκαθιστά τον όγκο στα ζυγωματικά, ενώ ταυτοχρόνως τα ανορθώνει, χαρίζοντας έτσι ένα νεανικό κι όμορφο αποτλέσμα.

εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος
εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Κάτω γνάθος – Πηγούνι

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος χρησιμοποιούνται από γυναίκες και άνδρες για την αποκατάσταση του όγκου στο κάτω ήμισυ του προσώπου. Έτσι αναδιαμορφώνεται το οβάλ σε περιπτώσεις αλλοίωσης λόγω ηλικίας ή δημιουργούνται οι χαρακτηριστικές «γωνίες» στο πρόσωπο. Επιπλέον, αρκετοί ασθενείς προσέρχονται στην Κλινική Δερματολογίας & Αισθητικής Δερματολογίας Athens South, με την επιθυμία να αυξήσουν τον όγκο στο πηγούνι τους, ώστε αυτό να γίνει πιο «θεληματικό» όπως συνηθίζεται να λέμε.

Μύτη

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, χρησιμοποιούνται συχνά και στην διόρθωση του σχήματος της μύτης. Η διαδικασία καλείται και «υγρή ρινοπλαστική» ή «ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι», καθώς έχει θεαματικά αποτελέσματα άμεσα, χωρίς χειρουργείο.

εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος
εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Χείλη

Τα χείλη είναι μια από τις συχνότερες περιοχές εφαρμογής για τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος. Με την κατάλληλη ποσότητα και φυσικά την σωστή τεχνική εφαρμογής, οι ασθενείς αποκτούν το όμορφο φυσικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Ουλές ακμής

Οι ουλές της ακμής αποτελούν σημαντικό παράγοντα ψυχολογικής πίεσης για πολλούς ασθενείς είτε βρίσκονται στην περίοδο της εφηβεία είτε κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής. Με τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, επιτυγχάνεται γέμισμα των ατροφικών ουλών ακμής. Για ένα τέλειο αποτέλεσμα η θεραπεία συνδυάζεται με τη χρήση Fractional Laser.

εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Στατικές Ρυτίδες

Μαζί με τη βοτουλινική τοξίνη, το υαλουτρονικό οξύ αποτελεί το σημαντικότερο «όπλο» στη μάχη της αντιγήρανσης. Περιοχές, στις οποίες χρησιμοποιούνται τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος γι’ αυτόν το σκοπό είναι:

-Γύρω από τη μύτη
-Γύρω από το στόμα
-Στις ρινοπαρειακές αύλακες
-Στο άνω χείλος
-Στις παρειές
-Στο λαιμό

Το αποτέλεσμα είναι Άμεσα Ορατό και Φυσικό

Τι συστήνεται πριν τη θεραπεία με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος:

Μία εβδομάδα πριν την εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος είναι σημαντικό να αποφεύγεται η χρήση ασπιρίνης και αντιφλεγμονωδών και αντιπηκτικών φαρμάκων, με στόχο τη μείωση της πιθανότητας σχηματισμού εκχύμωσης (μελανιάς) στα σημεία της έγχυσης. Για τον ίδιο λόγο, συστήνεται επίσης έως και δύο ημέρες πριν, να αποφεύγεται η κατανάλωση αλκοόλ.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος:

Το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιούμε, περιέχει λιδοκαΐνη (τοπικό αναισθητικό) και η περιοχή που θα γίνει η εφαρμογή προετοιμάζεται με την χρήση αναισθητικής κρέμας. Έτσι επιτυγχάνεται μια ανώδυνη θεραπεία.

Τι συστήνεται μετά την θεραπεία με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος:

Μετά την θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, μπορεί να υπάρξει μικρή ενόχληση, οίδημα και ερυθρότητα, τα οποία υποχωρούν την επόμενη ημέρα.
Τι πρέπει να αποφεύγεται μετά τη θεραπεία με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος:
-Η έκθεση στο έντονο κρύο και στην έντονη ζέστη ( πχ σάουνα, ατμόλουτρα, και UV ακτινοβολία) για τις επόμενες 7 ημέρες
-Η κατανάλωση αλκοόλ έως και 48 ώρες μετά την θεραπεία
-Η άσκηση για τις επόμενες 7 ημέρες
-Η επαφή στα χείλη για 24 ώρες μετά την θεραπεία τους με Υαλουρονικό Οξύ

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Κλινική Δερματολογίας & Αισθητικής Δερματολογίας Athens South και τον ειδικό Δερματολόγο Νεκτάριο Λογαρά.

 

KARISMA

Τι είναι το Karisma

Το μέλλον στην Αντιγήρανση.

Το Karisma είναι ένα βιοδιεγερτικό (Skin booster) ενέσιμο , βιοαπορροφήσιμο διάλυμα που αποκαθιστά φυσικά τη δομή του δέρματος, καθώς ανανεώνει το δέρμα εκ των έσω.

Skin booster  σημαίνει δίνω στον οργανισμό, στο δέρμα συγγεκριμένα  τα απαραίτητα  θρεπτικά συστατικά  να ανανεωθεί φυσικά, καθώς, ενισχύει το Δέρμα να αυτοϊαθεί  παράγοντας, τα δικά του  δομικά συστατικά  όπως το  κολλαγόνο,  την ελαστίνη και το υαλουρονικό οξύ.

 • Το Karisma είναι μια νέα θεραπεία δέρματος, που μας προσφέρει νέους ορίζοντες στην αντιγήρανση, με εξερετικά αποτελέσματα,  και εφαρμόζετε στο προσώπο, στο  λαιμό, το ντεκολτέ, και στην άνω επιφάνεια των  χεριών.
 • Το Karisma  βελτιώνει τις ατέλειες του δέρματος, που προέρχονται απο τον ήλιο την ηλικία/γήρανση, και  τις ουλές ακμής.

Ποιά είναι η σύνθεση του Karisma?

Η Σύνθεση του Karisma είναι  Υαλουρονικό Οξύ υψηλού μοριακού βάρους με R-πολυπεπτιδικής αλυσίδας α 1 και καρβόξυ-μέθυλ-σελουλόζη. Το υψιλού μοριακού βάρους υαλουρόνικο βοηθά στήν ομιόμορφη κατανομή,   αποτρέποντας την δημιουργία μικρών ογκιδίων (γρομπαλάκια) που προκαλούν παραμόρφωση.

Η συνεργιστική δράση της πρωτοποριακής του φόρμουλας μειώνει την διαδικασία της γήρανσης, αφού μειώνει την επίδραση της υαλουρονιδάσης, η υαλουρονιδάση ειναι μια ουσία που υπάρχει στο δέρμα μας η οποία μας διασπά το δικό μας υαλουρονικό που υμάρχει στον, οργανισμό μας.

Παράλληλα διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν νέο  κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονίκο οξύ.

Το υαλουρονικό με το κολλαγόνο είναι βασικά δομικά συστατικά του δέρματος. Συμμετέχουν στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος φιλικού προς το πολλαπλασιασμό και τον μεταβολισμό των ινοβλαστών. Οι ινοβλάστες είναι κύτταρα του δέρματος υπέυθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου.

Αξίζει να σημειωθειί ότι το Karisma ειναι:

 • Φυσικό. Συντίθεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά χωρίς τη χρίση χημικών παραγόντων διασταύρωσης .
 • Βιολογικό. Απόλυτα βιοσυμβατό, προάγει την εσωτερική ικανότητα ανάπλασης του δέρματος.
 • Ασφαλές.  Υποαλλεργικό, σέβεται την φυσική προέλευση των ουσιών.
 • Αποτελεσματικό με άμεσα άλλα και μακροχρώνια αποτελέσματα που διαρκούν.

Οδηγίες

Απαιτούνται δύο εφαρμογές σε διάστημα ενός μήνα.

Επαναληπτική εφαρμογή μετά απο 4 μήνες.

Υαλουρονικό / Karisma τιμές / προσφορές.

Υαλουρονικό από 250 Ευρώ ανά Συνέδριά / 1.Ml.

Εγκεκριμένο Ελβετικό Προιόν.

Karisma

Karisma απο 250 Ευρώ ανά Συνεδρία /2.Ml.

Ασφαλής θεραπείες με έγκριση FDA, Ευρωπαϊκό και Αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων.

Εγκεκριμένο Ιταλικό Προιόν.

Άμεσο / Μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

 • Ανώδυνα, τοπική αναισθησία.
 • Χωρίς αποθεραπεία.
 • Διάρκεια έως δύο χρόνια.
 • Άρτια, αναίμακτη  Τεχνική, αποκλειστικά από εξειδικευμένο Δερματολόγο, μόνο για ιατρική χρήση.
 • Εύκολη θεραπεία χωρίς να απαίτει χρόνο αποθεραπείας.

Στην  Δερματολογική κλινική Athens South, η εφαρμογή Υαλουρονικού / Karisma εφαρμόζεται, πάντα και μόνο από τον εξειδικευμένο Δερματολόγο Δρ. Νεκτάριο Λαγαρά, ο οποίος και  παρακολουθεί με επαναληπτικό ραντεβού  την κάθε εφαρμογή.

H εμπειρία του γιατρού πάνω σε αυτό το θέμα

Dr. N. Logaras MD
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
Laser Δερματοχειρουργός

Aπόφοιτος των Πανεπιστήμιων Nottingham και Birmingham της Αγγλίας.

-Πτυχίο Ιατρικής, Bachelor of Medicine and Bachelor of Surgery, The University of Nottingham, UK.
-Πτυχίο Ιατρικής Βιοχημείας, Bachelor of Science (Medical Biochemistry), The University of Birmingham, UK

Μετεκπαιδευθείς στις θεραπείες αντιγήρανσης στο Miami Conventional Center από το American Academy of Dermatology στο Μαϊάμι των Η.Π.Α., καθώς και στο International Center of Lutronic, using Laser Systems for Medical and Cosmetic Applications, στη Σεούλ της Νοτιάς Κορέας.

Είναι μέλος των ιατρικών Εταιριών.

-Ελληνική Εταιρία Δερματοχειρουργικής Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, παρακολουθώντας τα συνέδριά της από το 2010.
-American Academy of Dermatology.
-Ελληνική Δερματολογική – Αφροδισιολογική Εταιρία
-American Society for Laser Medicine and Surgery
-European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology

20 Χρόνια ιατρική εμπειρία.

REVIEWS

Αξιολογήσεις και σχόλια