Θεραπεία για την κυτταρίτιδα με Exilis Elite

Για τον τρόπο με το οποίο το καινοτόμο σύστημα EXILIS Elite καταπολεμά την κυτταρίτιδα, γράφει ο Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Νεκτάριος Λογαράς.

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα, αποτελεί τοπική συσσώρευση λίπους και νερού στον υποδόριου συνδετικό ιστό. Μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορα σημεία του ανθρώπινου σώματος, ενώ χαρακτηριστικό της είναι πως επιμένει και συχνά ανταποκρίνεται όσο θα θέλαμε στην σωματική άσκηση και στην ισορροπημένη διατροφή. Η σταδιακή συσσώρευση υποδόριου λίπους, έχει ως αποτέλεσμα, τη μείωση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας στο δέρμα. Η μείωση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας στο δέρμα, προκαλεί συμφόρηση, τοπικό οίδημα και με την πάροδο του χρόνου σε ατροφία.

Η θεραπεία λιποδιάλυσης & σύσφιξης σώματος με Exilis Elite, στοχεύει με ακρίβεια στο υποδόριο συσσωρευμένο λίπος, που είναι η αιτία της κυτταρίτιδας. Το Exilis Elite, είναι το πιο σύγχρονο καινοτόμο επίτευγμα της τεχνολογίας, στην υπηρεσία της Αισθητικής Δερματολογίας της Κλινικής Δερματολογίας  Athens South. Μάλιστα, το Κέντρο μας ήταν το πρώτο που παρέλαβε το Σύστημα EXILIS Elite στην Ελλάδα.

Το Exilis Elite έχει λάβει την έγκριση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό FDA, αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος και του προσώπου, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Βραβευμένο σε Αμερική & Ευρώπη ως το Κορυφαίο Σύστημα μη επεμβατικής καταπολέμησης του τοπικού πάχους της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας.

Τι κάνει το EXILIS Elite;

Σε ποιες περιοχές εμφανίζεται συχνότερα η κυτταρίτιδα στο ανθρώπινο σώμα;

  • Στην κοιλιά
  • Στους γλουτούς
  • Στους μηρούς
  • Στα γόνατα
  • Στα πλαϊνά της πλάτης

Η εφαρμογή του Exilis Elite στην κυτταρίτιδα επιτυγχάνει άμεσα:

  • Την απομάκρυνση του επίμονου υποδόριου λιπώδους ιστού που προκαλεί την κυτταρίτιδα
  • Τη σύσφιξη του δέρματος λόγω της επαναδόμησης των υπαρχουσών φθαρμένων ινών κολλαγόνου
  • Τη διέγερση της αυτόλογης παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης για λείο και σφριγηλό δέρμα
κυτταρίτιδα

Πώς λειτουργεί το EXILIS Elite στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας;

Η ειδική Κεφαλή του Συστήματος του EXILIS Elite, εκπέμπει συγχρόνως δύο ενέργειες: τις Ραδιοσυχνότητες και τα Κύματα Υπερήχων. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός των διαφορετικών ενεργειών, οδηγεί στην αποτελεσματική απομάκρυνση του επίμονου υποδόριου λίπους που προκαλεί την κυτταρίτιδα. Η κεφαλή του συστήματος EXILIS Elite επιτυγχάνει σύσφιξη στην επιφάνεια του δέρματος και λιποδιάλυση στον υποδόριο λιπώδη ιστό. Πρόκειται για μια θεραπεία ανώδυνη και μη επεμβατική που διαλύει το λίπος και ταυτόχρονα βελτιώνει τη φλεβική και λεμφική κυκλοφορία, λόγω της αποτελεσματικής αποβολής των λιποκυττάρων και τις τοξίνες του οργανισμού.

Τα αποτελέσματα του EXILIS Elite είναι εντυπωσιακά και εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Οι συνεδρίες καλό θα είναι να συνοδεύονται, από συχνή σωματική άσκηση και ισορροπημένη διατροφή.

H εμπειρία του Ιατρού πάνω σε αυτό το θέμα

Dr. N. Logaras MD
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
Laser Δερματοχειρουργός

Aπόφοιτος των Πανεπιστήμιων Nottingham και Birmingham της Αγγλίας.

Μετεκπαιδευθείς στις θεραπείες αντιγήρανσης στο Miami Conventional Center από το American Academy of Dermatology στο Μαϊάμι των Η.Π.Α., καθώς και στο International Center of Lutronic, using Laser Systems for Medical and Cosmetic Applications, στη Σεούλ της Νοτιάς Κορέας.

Είναι μέλος των ιατρικών Εταιριών.

-Ελληνική Εταιρία Δερματοχειρουργικής Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, παρακολουθώντας τα συνέδριά της από το 2010.
-American Academy of Dermatology.
-Ελληνική Δερματολογική – Αφροδισιολογική Εταιρία
-American Society for Laser Medicine and Surgery
-European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology

19 Χρόνια ιατρική εμπειρία.

Τηλέφωνο για Ραντεβού: 2109821431

REVIEWS

Αξιολογήσεις και σχόλια