Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας Aqualyx

Στόχος της ενέσιμης Μεσοθεραπείας είναι η καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας,  και  η βελτίωση της αιματικής και λεμφικής μικροκυκλοφορίας στην υπό θεραπεία περιοχή. Πριν από κάθε θεραπεία  πραγματοποιούμε τον απαραίτητο έλεγχο, κατόπιν, προβαίνουμε σε λεπτομερείς μετρήσεις και καταγραφή της έκτασης του προβλήματος, για την περαιτέρω παρακολούθηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

Αναλόγως την έκταση του προβλήματος, χρησιμοποιούμε  εξατομικευμένα  θεραπευτικά πρωτόκολλα.

Η ενέσιμη λυποδιαληση με την χρήση δεσοξυχολανικού οξέος Aqualyx είναι μια πολύ αποτελεσματική, σύντομη, ανώδυνη, αναίμακτη, και χωρίς χρόνο αποθεραπείας θεραπεία.

Το δεσοξυχολανικό οξύ είναι η δραστική ουσία, του φαρμάκου Aqualyx το οποίο   είναι  ευρέος διαδεδομένο απολυτά ασφαλές, εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικο και Ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων.

To δεσοξυχολανικό οξύ με λεπτή βελόνα εκχέεται στης  περιοχής που εμφανίζεται  η  κυτταρίτιδα όπως γλουτοί, μηροί, μπράτσα,  με αποτέλεσμα την διύλιση των λιποκυττάρων  και την απομάκρυνση τους με τη φυσική λειτουργία από τον οργανισμό. Τα αποτελέσματα φαίνονται σε μόλις  15 ημέρες και η θεραπεία  μπορεί να επαναληφθεί σε 15 ημέρες.

Για βέλτιστα αποτελέσματα η θεραπεία μπoρει να συνδυαστεί με θεραπεία θερμολυπόλυσης EXILIS ELITE.

H εμπειρία του γιατρού πάνω σε αυτό το θέμα

Dr. N. Logaras MD
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
Laser Δερματοχειρουργός

Aπόφοιτος των Πανεπιστήμιων Nottingham και Birmingham Αγγλίας.

Μετεκπαιδευθείς στης θεραπείες αντιγήρανσης στο Miami Conventional Center από το American Academy of Dermatology στο Μαϊάμι των Η.Π.Α., καθώς και στο International Center of Lutronic, using Laser Systems for Medical and Cosmetic Applications, στη Σεούλ της Νοτιάς Κορέας.

Είναι μέλος των ιατρικών Εταιριών.

-Ελληνική Εταιρία Δερματοχειρουργικής Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, παρακολουθώντας τα συνέδρια της από το 2010.
-American Academy of Dermatology.
-Ελληνική Δερματολογική – Αφροδισιολογική Εταιρία
-American Society for Laser Medicine and Surgery
-European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology

18 Χρόνια ιατρική εμπειρία.

Τηλέφωνο για Ραντεβού: 2109821431