Θερμολιπόλυση Τοπικού Πάχους Με Exilis Elite

Γράφει ο Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Νεκτάριος Λογαράς.

Το ιατρικό τεχνολογικό επίτευγμα EXILIS ELITE είναι το μόνο που συνδυάζει δυο διαφορετικές ενέργειες σε μια θεραπεία, οι Ραδιοσυχνότητες (RF) και οι Υπέρηχοι (US), θερμαίνουν σε βάθος τους ιστούς, επιτυγχάνοντας λιπόλυση και σύσφιξη.

Αντιμετωπίζουμε ταυτόχρονα το τοπικό πάχος και την χαλάρωση.

Η ειδική Κεφαλή του Σώματος, εκπέμπει δύο ενέργειες, τις Ραδιοσυχνότητες και τα Κύματα Υπερήχων, ο μοναδικός αυτός συνδυασμός των διαφορετικών ενεργειών οδηγεί στην αποτελεσματική λιποδιάλυση του λίπους.

Η κεφαλή του Exilis, στην επιφάνεια του δέρματος, φτάνει την θερμοκρασία των 40-42 οC, ενώ στον λιπώδη ιστό, η θερμοκρασία φτάνει στους 45-47οC.

To ενσωματωμένο Εκλεπτυσμένο Σύστημα Ψύξης στην Κεφαλή του Σώματος, μας επιτρέπει την συγκέντρωση της ενέργειας σε βάθος, έως και 2,5cm!

Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, μας επιτρέπει να επιλέξουμε με ακρίβεια το βάθος του δέρματος, που θέλουμε να εφαρμόσουμε την θεραπεία. Στην επιφάνεια του δέρματος, επιτυγχάνουμε σύσφιξη και βαθύτερα έως και 2,5cm στον Υποδόριο Λιπώδη ιστό επιτυγχάνουμε λιποδιάλυση. Η θεραπεία με Exilis Elite, είναι εξίσου αποτελεσματική και στην Κυτταρίτιδα.

Πρόκειται για μια όχι μόνο ανώδινη αλλά ευχάριστη θεραπεία αφού η θερμότητα προκαλεί ηρεμία, αλλά και ασφάλεια αφού δεν υπάρχει κανενός κίνδυνος τραυματισμού.

Αιξερετικά αποτέλεσμα σε λίγες συνεδρίες.

Για μια περιοχή όπως η κοιλιά χρειάζονται μόνο 6-10 συνεδρίες για το τελικό αποτέλεσμα που θα είναι μόνιμο και θα είναι διπλό, και εξαλείψει του λίπους, άρα και μείωση  πόντων, αλλά και σύσφιξη του δέρματος κάτι που μόνο το EXILIS ELITE μπορεί να εξασφαλίσει σε σύγκριση με άλλες θεραπείες.

Με την κυκλοφορία, το λίπος μεταφέρεται στο ήπαρ, το οποίο μεταβολίζεται, και μέσω της διούρησης, αποβάλλεται από τον οργανισμό. Πρόκειται για μια θεραπεία ανώδυνη και μη επεμβατική που διαλύει το λίπος και ταυτόχρονα βελτιώνει τη λεμφική κυκλοφορία, αφού τα λιποκύτταρα με τις τοξίνες, αποβάλλονται από τον οργανισμό.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι διπλό.

Εξάλειψη του όγκου του υποδόριου λίπους και το χαλαρό, δέρμα, αντικαθιστά τις φθαρμένες ίνες του κολλαγόνου και ελαστίνης, (υπεύθυνες για την χαλάρωση του δέρματος), από νέες, με αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη του, για ένα λείο και σφριγηλό δέρμα σε όλες τις περιοχές του σώματος.

Τα αποτελέσματα του Exilis, είναι εντυπωσιακά , εμφανή από την πρώτη συνεδρία.

Για ακόμα ποιο σύντομα αποτελέσματα η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx (μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης) και να συνοδεύονται από συχνή σωματική άσκηση και ισορροπημένη-υγιεινή διατροφή, με αρκετή κατανάλωση νερού.

Πριν & Μετά

H εμπειρία του γιατρού πάνω σε αυτό το θέμα

Dr. N. Logaras MD
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
Laser Δερματοχειρουργός

Aπόφοιτος των Πανεπιστήμιων Nottingham και Birmingham Αγγλίας.

Μετεκπαιδευθείς στης θεραπείες αντιγήρανσης στο Miami Conventional Center από το American Academy of Dermatology στο Μαϊάμι των Η.Π.Α., καθώς και στο International Center of Lutronic, using Laser Systems for Medical and Cosmetic Applications, στη Σεούλ της Νοτιάς Κορέας.

Είναι μέλος των ιατρικών Εταιριών.

-Ελληνική Εταιρία Δερματοχειρουργικής Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, παρακολουθώντας τα συνέδρια της από το 2010.
-American Academy of Dermatology.
-Ελληνική Δερματολογική – Αφροδισιολογική Εταιρία
-American Society for Laser Medicine and Surgery
-European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology

18 Χρόνια ιατρική εμπειρία.

Τηλέφωνο για Ραντεβού: 2109821431