Βλεφαροπλαστική Χωρίς Νυστέρι

Γράφει ο Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Νεκτάριος Λογαράς.

Με το πέρασμα του χρόνου, το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια χάνει την σφριγηλότητά του, με αποτέλεσμα τη χαλάρωση και την πτώση του δέρματος στην περιοχή των άνω και κάτω βλεφάρων.

Οι επιβαρυντικοί παράγοντες που συμβάλουν στη δερματική χαλάρωση είναι:

-Ηλικία
-Έκθεση στον ήλιο – UV Ακτινοβολία
-Κληρονομικότητα
-Κατανάλωση Αλκοόλ
-Κάπνισμα, κ.α.

Στην περιοχή των ματιών, δημιουργούνται συχνά Μαύροι Κύκλοι, Ρυτίδες και Χαλάρωση σε Άνω και Κάτω Βλέφαρα.

Με τις παρακάτω εξελιγμένες θεραπείες γύρω από τα μάτια μπορούμε να καθυστερήσουμε ή και να αποφύγουμε το νυστέρι.

Η Ειδική Κεφαλή Προσώπου διοχετεύει τη Μοναδικής Ισχύος Ενέργεια, η οποία διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, επιτυγχάνοντας την άμεση σύσφιξη των ινών κολλαγόνου και τη διέγερση των ινοβλαστών για την παραγωγή Νέου Κολλαγόνου και Ελαστίνης και Υαλουρονικού Οξέος, με αποτέλεσμα την περαιτέρω σύσφιξη του δέρματος που ολοκληρώνεται μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

Η ακτίνα Λέιζερ διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος γύρω από τα μάτια προκαλώντας την άμεση συρρίκνωση του χαλαρού δέρματος και τη διέγερση των ινοβλαστών για την παραγωγή Νέου Κολλαγόνου, Ελαστίνης και Υαλουρονικού Οξέος, με αποτέλεσμα την περαιτέρω σύσφιξη του δέρματος που ολοκληρώνεται μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

Η χρήση των νημάτων μας επιτρέπει την άμεση βελτίωση του χαλαρού δέρματος μέσω της άμεσης στήριξης και ανύψωσής του.

Η τοποθέτησή τους στο δέρμα προκαλεί την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων, ενεργοποιώντας την παραγωγή Κολλαγόνου, Ελαστίνης και Υαλουρονικού Οξέος από τους ινοβλάστες.

Η χρήση του χημικού peeling ενεργοποιεί τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα την άμεση και μακροχρόνια βελτίωση της χαλάρωσης του δέρματος.

Η χρήση της Βοτουλινικής Τοξίνης μας επιτρέπει να διορθώσουμε τη χαλάρωση των Άνω Βλεφάρων, να ανορθώσουμε τα φρύδια, να σβήσουμε τις ρυτίδες στο μέτωπο-μεσόφρυο.

Να σβήσουμε τις ρυτίδες γύρω από τα ματιά, στα πλαϊνά στο πόδι της χήνας, αλλά και κάτω από τα ματιά, για να ξεκουραστεί και να ανοίξει το βλέμμα.

Η έγχυση Βιταμινών, Αμινοξέων, Αυξητικών Παραγόντων, PRP και Υαλουρονικού Οξέος στη μεσαία στοιβάδα του δέρματος διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των Ινοβλαστών-κυττάρων του δέρματος και συμβάλει στην αναπλήρωση απαραίτητων στοιχείων για την ενυδάτωση και τη βελτίωση της δομής, στήριξης του δέρματος μέσω της σύνθεσης Νέου Κολλαγόνου και Ελαστίνης.

Η κλασματική (fractional) ανάπλαση με λέιζερ eCO2 απομακρύνει με επιτυχία τις βαθιές βλάβες της επιδερμίδας,​ που προκαλούν τη χαλάρωση του δέρματος. Η αφαιρετική αναζωογόνηση του δέρματος είναι η θεραπεία που βοηθάει στην ισχυρή τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και αυξητικών παραγόντων στο δέρμα για να βελτιωθεί η εμφάνιση του δέρματος που έχει υποστεί φθορά από την ηλικία ή την ηλιακή ακτινοβολία. Οι μικροσκοπικές στήλες εξάχνωσης διεγείρουν τη φυσική διαδικασία επούλωσης του δέρματος, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου με την πάροδο του χρόνου (από 3-6 μήνες) που αναζωογονεί το δέρμα από μέσα προς τα έξω. Το δέρμα εμφανίζεται ανανεωμένο, σφριγηλό, λείο και πιο νεανικό.

Τα εμφυτεύματα Υαλουρονικού οξέος αποκαθιστούν τον όγκο της περιοχής γύρω και κάτω από τα μάτια με άμεσα ορατό αποτέλεσμα την ανόρθωση του δέρματος, το γέμισμα του χαμένου όγκου και την αποκατάσταση των μαύρων κύκλων.

Η επιτυχία είναι σίγουρη!

Η χαλάρωση του Δέρματος στην περιοχή γύρω από τα Μάτια αξιολογείται και καταγράφεται με το Νέο Επίτευγμα της Τεχνολογίας VECTRA H2, Τρισδιάστατη (3D) απεικόνισης του προσώπου.

Μας επιτρέπει μέσω της προσομοίωσης, την παρουσίαση των αποτελεσμάτων που μπορούν να επιτύχουν οι παραπάνω θεραπείες στο συγκεκριμένο πρόσωπο με χαλάρωση.

Με τη χρήση της μοναδικής τεχνολογίας VECTRA H2, εξασφαλίζεται η κατανόηση των αποτελεσμάτων σύσφιξης της κάθε θεραπείας, έτσι ώστε να επιλέξουμε τη σωστή θεραπεία, από τις παραπάνω, που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

H εμπειρία του γιατρού πάνω σε αυτό το θέμα

Dr. N. Logaras MD
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
Laser Δερματοχειρουργός

Aπόφοιτος των Πανεπιστήμιων Nottingham και Birmingham της Αγγλίας.

Μετεκπαιδευθείς στις θεραπείες αντιγήρανσης στο Miami Conventional Center από το American Academy of Dermatology στο Μαϊάμι των Η.Π.Α., καθώς και στο International Center of Lutronic, using Laser Systems for Medical and Cosmetic Applications, στη Σεούλ της Νοτιάς Κορέας.

Είναι μέλος των ιατρικών Εταιριών.

-Ελληνική Εταιρία Δερματοχειρουργικής Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, παρακολουθώντας τα συνέδριά της από το 2010.
-American Academy of Dermatology.
-Ελληνική Δερματολογική – Αφροδισιολογική Εταιρία
-American Society for Laser Medicine and Surgery
-European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology

19 Χρόνια ιατρική εμπειρία.

Τηλέφωνο για Ραντεβού: 2109821431