ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Όλο και περισσότεροι άντρες, περιποιούνται τις τρίχες του σώματός τους. Μέρος της αντρικής περιποίησης, είναι το ξύρισμα της τρίχας, σε διάφορα μέρη του σώματος. Οι άντρες, επιθυμούν να έχουν ένα τονισμένο, γραμμωμένο σώμα, ξυρίζοντας διάφορες περιοχές του σώματός τους.

 

Ωστόσο, το  ξύρισμα του σώματος, απαιτεί χρόνο και συχνά οδηγεί σε κνησμό και επώδυνες φλεγμονές στο δέρμα.

 

Μερικά από τα πιο συχνά προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν λόγω ξυρίσματος των τριχών του σώματος, είναι ο ερεθισμός, αίσθημα καύσου και νυγμών, φαγούρα, θυλακίτιδα και το χειρότερο από όλα, οι τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα, αφήνοντας σημάδια στο δέρμα, αλλά και την επώδυνη κύστη κόκκυγα, που για τη θεραπεία της είναι απαραίτητη η θεραπεία με Laser.

Για  αυτούς τους λογούς η Laser Αποτρίχωση είναι η επιλογή αθλητών (Κολυμβητές, ποδοσφαιριστές, στίβου, κτλ.) και επαγγελματιών που η εργασία τους είναι καθιστική.

 

Δυστυχώς, το ξύρισμα, το κερί, οι αποτριχωτικές μηχανές και κρέμες, δεν αποτελούν  μόνιμη μέθοδο για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης  τριχοφυΐας. Για μία μόνιμη σίγουρη και ασφαλή μέθοδο, σταδιακής μείωσης της τριχοφυΐας, είναι η αποτρίχωση με Laser.

 

Το λέιζερ αποτρίχωσης, μπορεί να εφαρμοσθεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

 

Στο ιατρείο μας, ο χειριστής (υπάρχει επιλογή ανδρός ή γυναίκας πάντα με την επίβλεψη του Δερματολόγου) που θα εκτελέσει τη θεραπεία σας, είναι εκπαιδευμένος να χρησιμοποιήσει την υψηλότερη δυνατή ενέργεια. Έτσι θα διασφαλίσετε. τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες.