Εξωσώματα: Ανανέωση επιδερμίδας και κεφαλής

Η τελευταία λέξη της αναγεννητικής και αισθητικής ιατρικής ακούει στο όνομα εξωσώματα και πρόκειται για μία πραγματική επανάσταση!

Τι είναι όμως τα εξωσώματα και γιατί αποτελούν την απόλυτη καινοτομία  στην αισθητική ιατρική?

Τα Εξωσωματα είναι βασικά συστατικά των βλαστοκυττάρων, με κύρια ιδιότητα να αναγεννούν και να θεραπεύουν τα γειτονικά κατεστραμμένα κύτταρα. Μεταφέροντας ένα ειδικό κυτταρικό φορτίο που αποτελείται από λιπίδια, νουκλεϊκά οξέα, πρωτεΐνες και αυξητικούς παράγοντες, καθυστερούν τη διαδικασία της γήρανσης και συμβάλλουν ουσιαστικά στη μείωση των ρυτίδων, την ενίσχυση της φωτεινότητας και την ανάπλαση του δέρματος.

Η μοναδική τεχνολογία παραγωγής ExoSCRT™ της ExoCoΒio διαχωρίζει και καθαρίζει τα εξωσώματα από τις καλλιέργειες των βλαστοκυττάρων, εγγυώμενη υψηλή καθαρότητα και ακεραιότητα.

Είμαστε από τα πρώτα ιατρεία που θα μπορούν να προσφέρουν τις θεραπείες της εταιρίας Exocobio, στο ελληνικό κοινό.

Οι θεραπείες αυτές  βασίζονται στην πρωτοποριακή τεχνολογία των εξωσωμάτων και στοχεύει στην αντιγήρανση, στη βιοανάπλαση καθώς και στη θεραπεία διαφόρων άλλων παθήσεων του δέρματος όπως σημαδια ακμής,δυσχρωμίες, μέλασμα κα. Επιπλέον πρέπει να γίνει αναφορά και στα θεαματικά αποτελέσματα που παρατηρούνται και στο τριχωτό της κεφαλής.

Πρόκειται για δύο επαναστατικές μη ενέσιμες θεραπείες κατά τις οποίες  ο ασθενής μπορεί αμέσως να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Το ASCEplus Skin αυξάνει ραγδαία το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος.

Παράλληλα , το ASCEplus Hair φέρνει την επανάσταση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης. Περιποιείται τόσο τους θήλακες της τρίχας όσο και το υπάρχον τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες.

Ποια είναι η καινοτομία των εξωσωμάτων της εταιρείας Exocobio;

Η ExoCoBio, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αναγεννητική αισθητική και ιατρική με βάση τα εξωσώματα. Είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες βιοτεχνολογίας εξωσωμάτων και κατέχει σήμερα 54 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 15 επιστημονικές δημοσιεύσεις. Η ξεχωριστή καινοτομία που προσφέρουν οι θεραπείες της εταιρίας αυτής είναι η υψηλή ποιότητα των εξωσωμάτων τους βάσει σε μία ξεχωριστή τεχνολογία παραγωγής που ονομάζεται ExoSCRT TM.

 

Τι είναι η τεχνολογία ExoSCRT TM?

Είναι μία μοναδική τεχνολογία παραγωγής η οποία έχει διαπιστευτεί ως παγκόσμια πατέντα της εταιρίας Exocobio  και αποδεικνύεται ότι ξεχωρίζει και καθαρίζει τα  εξωσώματα από τα βλαστοκύτταρα ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την υψηλότερη καθαρότητα και ακεραιότητά τους.

 

Που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις θεραπείες;

Μιλάμε για 2 ξεχωριστές θεραπείες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντίστοιχα στη βιοανάπλαση του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής.

 

Ποιες είναι οι ενδείξεις για τη θεραπεία του δέρματος ASCE PLUS SKIN;

Η θεραπεία αυτή περιέχει υψηλή συγκέντρωση 5 δις εξωσωμάτων και ενδείκνυται για περιπτώσεις ευαίσθητου δέρματος που παρουσιάζει αφυδάτωση, χαλάρωση, θαμπάδα, έντονους πόρους και  έντονο στρες. Επίσης έχει πολύ ωραία αποτελέσματα στην αντιμετώπιση ουλών ακμής και σε περιπτώσεις δυσχρωμιών και μελάσματος.

 

Ποια είναι η θεραπεία για τα μαλλιά ASCE PLUS;

Η θεραπεία αυτή βελτιώνει θεμελιωδώς την υγεία του τριχωτού της κεφαλής καθώς περιέχει 10 δις εξωσώματα που μεταφέρουν αυξητικούς παράγοντες που οδηγούν στην ανάπλαση των κατεστραμμένων μαλλιών καθώς και του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής. Πολλαπλασιάζει τα κύτταρα στον θύλακα της τρίχας, προστατεύει από την κυτταρική γήρανση και μειώνει τις διάφορες φλεγμονές στο τριχωτό της κεφαλής . Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες και ενδείκνυται για περιπτώσεις ξηρότητας & κνησμού, τριχόπτωσης, αδύναμης τρίχας αλλά και προβληματικού κύκλου ανάπτυξης τριχών. Σημαντικό είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες κατά τις τριχόπτωσης.

 

Πως γίνεται η θεραπεία;

Μιλάμε για μη ενέσιμες θεραπείες οι οποίες γίνονται με τη μέθοδο του microneedling και δεν χρειάζονται αποθεραπεία καθώς ο ασθενής μπορεί αμέσως να γυρίσει στην καθημερινότητά του.

ASCE+ SRLV

PREMIUM ΛΥΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ EXOSCRT™  EXOSOME

 

Ποιες είναι οι ιδιότητες του ASCE+ SRLV;

 

 1. Ανανέωση του δέρματος

Παρέχει ισχυρά θρεπτικά συστατικά και λιπίδια στο δέρμα.

 

 1. Αντιγηραντικές ιδιότητες

Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες.

 

 1. Ενισχυμένος δερματικός φραγμός

Περιέχει μοναδικό μείγμα λιπιδίων για τη διασφάλιση της υγρασίας, την ενίσχυση του φυσικού φραγμού του δέρματος και την προστασία από τις περιβαλλοντικές βλάβες.

 

 1. Βελτιωμένη υφή δέρματος

Εξομαλύνει την τραχύτητα και τις ανομοιομορφίες.

 

 1. Ομοιόμορφος τόνος του δέρματος

Βοηθά στην εξάλειψη των σκοτεινών κηλίδων, της υπερμελάγχρωσης και του αποχρωματισμού.

 

 1. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος

Η απαλή και χωρίς ερεθισμούς φόρμουλά του το καθιστά κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ASCE+ SRLV;

Επιστημονικά σχεδιασμένο: Βασισμένο σε επιστημονική έρευνα, χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία περιποίησης της επιδερμίδας.

 

Συστατικά υψηλής ποιότητας: Περιλαμβάνει ένα μείγμα λιπιδίων, βιταμινών και αντιοξειδωτικών, τα οποία παρέχουν μέγιστη θρέψη και υποστήριξη στο δέρμα.

 

Δερματολογικά Ελεγμένο: Η φόρμουλα υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους για την αποτελεσματικότητά της και δοκιμάζεται συχνά από δερματολόγους, για να επικυρώσει τους ισχυρισμούς της και να διασφαλίσει ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

 

Cruelty-Free: Αναπτύσσεται σύμφωνα με τον κώδικα ηθικής και δεοντολογίας και ΔΕ δοκιμάζεται σε ζώα.

ASCE+ HRLV

 

PREMIUM ΛΥΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ EXOSCRT™  EXOSOME

 

Ποιες είναι οι ιδιότητες του ASCE+ HRLV;

 

 1. Θρέφει την κεφαλή: Τα λιπίδια υψηλής ανάλυσης και οι βιταμίνες του λειτουργούν για να παρέχουν βασικά θρεπτικά συστατικά, προωθώντας ένα υγιές και ισορροπημένο περιβάλλον για το τριχωτό της κεφαλής.

 

 1. Βοηθά την ανάπτυξη της τρίχας: Η προηγμένη σύνθεση του συμβάλλει στην τόνωση των θυλάκων και στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

 

 1. Ενδυνάμωση των μαλλιών: Ενισχύει τον άξονα της τρίχας παρέχοντας θρεπτικά συστατικά στο τριχωτό της κεφαλής και στους θύλακες.

 

 1. Καταπραΰνει τον ερεθισμό και την ευαισθησία της κεφαλής: Οι απαλές και θρεπτικές ιδιότητες του ASCE+ HRLV βοηθούν στην καταπράυνση των ερεθισμών και στην ηρεμία της ευαισθησίας του τριχωτού της κεφαλής.

 

 1. Εξισορροπεί την παραγωγή ελαίου της κεφαλής: Βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής λιπαρότητας του τριχωτού της κεφαλής, αντιμετωπίζοντας την ξηρότητα.

 

 1. Βελτιώνει την υγεία της κεφαλής: Η τακτική χρήση του μπορεί να συμβάλει στη συνολική υγεία του τριχωτού της κεφαλής.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ASCE+ HRLV :

 

Επιστημονικά προηγμένη σύνθεση: Βασισμένο σε επιστημονική έρευνα, χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία φροντίδας του τριχωτού της κεφαλής.

 

Στοχευμένη φροντίδα: Η σύνθεσή του λαμβάνει υπόψη την ευαίσθητη ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής, με στόχο την παροχή στοχευμένης φροντίδας και θρέψης.

 

Δερματολογικά Ελεγμένο: Η φόρμουλα υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους για την αποτελεσματικότητά της και δοκιμάζεται συχνά από δερματολόγους, για να επικυρώσει τους ισχυρισμούς της και να διασφαλίσει ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

 

Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών: Σχεδιάστηκε για να είναι συμβατό με διάφορους τύπους μαλλιών και να επιτρέπει σε όλους να απολαμβάνουν τα οφέλη του.

Συχνές Ερωτήσεις

 

 

Τι είναι το ASCE+ SRLV;

Το ASCE+ SRLV είναι μία από τις καλύτερες λύσεις για την αναζωογόνηση του δέρματος που προκύπτουν από τη συνεργασία μεταξύ και ενεργών συστατικών. Περιέχει σύμπλεγμα αυξητικών παραγόντων που βοηθούν στην επιδιόρθωση της επιδερμίδας, στην επούλωση των βλαβών και στη διατήρηση της σφριγηλότητας. Αυτό το προϊόν θα προσθέσει υγρασία στο δέρμα σας με υαλουρονικό οξύ. Περιέχει επίσης ρετινόλη και βιταμίνη C για την καταπολέμηση των ρυτίδων και τη φωτεινότητα του δέρματος.

 

Ποια είναι τα αποτελέσματα της χρήσης του ASCE+ SRLV;

 • Εξάλειψη των ρυτίδων και βελτίωση του τόνου του δέρματος
 • Ορατή αναζωογόνηση του δέρματος
 • Τέλεια ενυδάτωση
 • Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος
 • Αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου
 • Αντιμετώπιση της υπερμελάγχρωσης μέσω της μείωσης της περιεκτικότητας των κυττάρων σε μελανίνη.
 • Επιταχύνει την επούλωση των πληγών και μειώνει το σχηματισμό ουλών μετά από χειρουργικές επεμβάσεις
 • Θεραπεία της ατοπικής δερματίτιδας

 

Τι είναι το ASCE+ HRLV;

Το ASCE+ HRLV σημαίνει ανανέωση των μαλλιών μέσω της ενισχυμένης σύνθεσης του ASCE HRLV, 1ml του παρασκευάσματος περιέχει υψηλότερη δόση εξωσωμάτων. Επιπλέον, το προϊόν μπορεί να διαλυθεί σε πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, οι αυξητικοί παράγοντες που περιέχονται στα αιμοπετάλια ενισχύουν επιπλέον την επίδραση της τόνωσης της αναγέννησης των μαλλιών. Τα εξωσωμάτια μαλλιών είναι πολύ αποτελεσματικά. Είναι ιδανικά για τη θεραπεία του ανδρογενετικού και του τελογενή εξιδρώματος σε γυναίκες και άνδρες.

 

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ το ASCE+ HRLV;

3-5 συνεδρίες κάθε 2 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα της χρήσης στα μαλλιά εμφανίζονται μετά από 3-4 μήνες.

 

Μπορεί το ASCE+ HRLV να βοηθήσει με την ευαισθησία της κεφαλής;

Ναι, το ASCE+ HRLV έχει σχεδιαστεί για να καταπραΰνει τους ερεθισμούς και να ηρεμεί την ευαισθησία του τριχωτού της κεφαλής. Παρέχει ανακούφιση από την ξηρότητα, τον κνησμό και τη φλεγμονή, προάγοντας ένα πιο άνετο περιβάλλον για το τριχωτό της κεφαλής.

H εμπειρία του γιατρού πάνω σε αυτό το θέμα

Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
Laser Δερματοχειρουργός

Aπόφοιτος των Πανεπιστήμιων Nottingham και Birmingham της Αγγλίας.

-Πτυχίο Ιατρικής, Bachelor of Medicine and Bachelor of Surgery, The University of Nottingham, UK.
-Πτυχίο Ιατρικής Βιοχημείας, Bachelor of Science (Medical Biochemistry), The University of Birmingham, UK

Μετεκπαιδευθείς στις θεραπείες αντιγήρανσης στο Miami Conventional Center από το American Academy of Dermatology στο Μαϊάμι των Η.Π.Α., καθώς και στο International Center of Lutronic, using Laser Systems for Medical and Cosmetic Applications, στη Σεούλ της Νοτιάς Κορέας.

Είναι μέλος των ιατρικών Εταιριών.

-Ελληνική Εταιρία Δερματοχειρουργικής Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, παρακολουθώντας τα συνέδριά της από το 2010.
-American Academy of Dermatology.
-Ελληνική Δερματολογική – Αφροδισιολογική Εταιρία
-American Society for Laser Medicine and Surgery
-European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology

20 Χρόνια ιατρική εμπειρία.

REVIEWS

Αξιολογήσεις και σχόλια