Μεσοθεραπεία

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

 

Η Μεσοθεραπεία είναι η Θεραπεία της Αισθητικής Δερματολογίας που κάνει χρήση της έγχυσης θεραπευτικών φαρμακευτικών ουσιών μέσα στο δέρμα.

 

Είναι μία ασφαλής μέθοδος που χρησιμοποιείται στην Δερματολογία από το 1956.

 

Η Μεσοθεραπεία μας επιτρέπει  να στοχεύσουμε την θεραπεία, απευθείας στην περιοχή του δέρματος όπου έγκειται το πρόβλημα.

 

Παρακάμπτοντας την ανάγκη απορρόφησης των φαρμακευτικών ουσιών μέσω της γαστρεντερικής οδού, τα δραστικά συστατικά της μεσοθεραπείας χρησιμοποιούνται σε πολύ χαμηλότερες δόσεις.

 

Τα δραστικά συστατικά δρουν και μεταβολίζονται τοπικά στα κύτταρα του Δέρματος και γενικά δεν εισέρχονται στην γενική κυκλοφορία του αίματος.

 

Η έγχυση των ενεργών συστατικών μπορεί να πραγματοποιηθεί στην επιδερμίδα, στο χόριο ή στον υποδόριο λιπώδη ιστό.

 

Έτσι ανάλογα με το βάθος της έγχυσης και την επιλογή των θεραπευτικών ουσιών  μπορούμε να στοχεύσουμε σε θεραπεία ανάπλασης, αναζωογόνησης και σύσφιξης του δέρματος όταν το θεραπευτικό διάλυμα ενίεται στη επιδερμίδα και στο χόριο του δέρματος, ή λιποδιάλυσης και μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους όταν το θεραπευτικό διάλυμα ενίεται στον υποδόριο λιπώδη ιστό.

 

Με την Μεσοθεραπεία βελτιώνεται θεαματικά η ποιότητα του δέρματος, ύστερα από μερικές συνεδρίες. Το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα, ενυδατώνεται ενώ μειώνονται δραστικά οι ρυτίδες.

 

Η θεραπεία εφαρμόζεται με το μοναδικό στην Ελλάδα εξειδικευμένο σύστημα μεσοθεραπείας που προσφέρει την πιο ασφαλή, ανώδυνη, γρήγορη και αποτελεσματική μεσοθεραπεία.

 

Η μεσοθεραπεία σε συνδυασμό με Laser χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα, εξαλείφοντας τα σημάδια της γήρανσης, και καθιστά το πρόσωπο λαμπερό, από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

 

Το Αποτέλεσμα:

 

  • Βελτιώνεται η Ελαστικότητα, το Σφρίγος και η Ανθεκτικότητα του Δέρματος
  • Βελτιώνεται  το Χρώμα του Δέρματος
  • Διέγερση των Ινοβλαστών για παραγωγή Νέου Κολλαγόνου
  • Μειώνονται αποτελεσματικά οι Ρυτίδες και οι Πτυχώσεις

Ενδείξεις:

 

  • Σύσφιξη, Ενυδάτωση και Αναζωογόνηση σε Πρόσωπο – Λαιμό – Ντεκολτέ
  • Τριχωτό Κεφαλής – Θεραπεία Ανδρογενετικού Τύπου Αλωπεκία
  • Μείωση Κυτταρίτιδας, Τοπικού Πάχους και Ραγάδων