ΟΥΛΕΣ

Γράφει ο Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Νεκτάριος Λογαράς.

 

Οι ουλές ακμής, οι ραγάδες, οι χειρουργικές, οι ουλές από τραυματισμό και τα σημάδια από εγκαύματα, μπορούν να βελτιωθούν αποτελεσματικά με την χρήση της Κλασματικής (Fractional) Ανάπλασης με Laser. Tα χηλοειδή, είναι ουλές, που έχουν επεκταθεί περαιτέρω από την αρχική ουλή.

Μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να βελτιωθούν σε σημαντικό βαθμό. Η αφαιρετική αναζωογόνηση του δέρματος, είναι η θεραπεία που βοηθάει να απομακρύνει με επιτυχία τις βαθιές βλάβες, “Ουλές” της επιδερμίδας.

 

Τα Laser που χρησιμοποιούνται ανάλογα την ουλή και που διαθέτουμε στην κλινική μας είναι:

 

 

Η θεραπεία έχει καλύτερα αποτελέσματα, αν συνδυαστεί με Μεσοθεραπεία.

 

Τα Laser συνδυάζονται αποτελεσματικά με ” γέμισμα ” των ουλών με δερματικά εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος. Αναλόγως την ουλή, θα προβούμε στην κατάλληλη θεραπεία.

 

Λίγα λογία για τον ιατρό.

Dr. Nεκταριος Λογαράς.

Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Laser Δερματοχειρουργός

 

Aπόφοιτος των Πανεπιστήμιων Nottingham και Birmingham Αγγλίας.

  • Πτυχίο Ιατρικής, Bachelor of Medicine and Bachelor of Surgery, The University of Nottingham, UK
  • Εξειδίκευση στην Δερματοχειρουργική, Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων “Ανδρέας Συγγρός”
  • Εξειδίκευση στην Ψηφιακή Δερματοσκόπηση – Χαρτογράφηση Σπίλων, Μονάδα Σπίλων και Μελανώματος, Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων “Ανδρέας Συγγρός”
  • Μετεκπαιδευθείς στο International Center Lutronic, North Korea Seoul, Medical and Cosmetic Applications using Laser Systems.

18 Χρόνια ιατρική εμπειρία.

 

Τηλέφωνο για Ραντεβού: 2109821431