ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ EXILIS ELITE

Γράφει ο Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Νεκτάριος Λογαράς.

 

 

Οι Ραδιοσυχνότητες (RF) και οι Υπέρηχοι (US), θερμαίνουν σε βάθος τους ιστούς, επιτυγχάνοντας λιπόλυση και σύσφιξη. Η ειδική Κεφαλή του Σώματος, εκπέμπει δύο ενέργειες, τις Ραδιοσυχνότητες και τα Κύματα Υπερήχων, ο μοναδικός αυτός συνδυασμός των διαφορετικών ενεργειών οδηγεί στην αποτελεσματική λιποδιάλυση του λίπους. Η κεφαλή του Exilis, στην επιφάνεια του δέρματος, φτάνει την θερμοκρασία των 40-42 οC, ενώ στον λιπώδη ιστό, η θερμοκρασία φτάνει στους 45-47οC.

 

To ενσωματωμένο Εκλεπτυσμένο Σύστημα Ψύξης στην Κεφαλή του Σώματος, μας επιτρέπει την συγκέντρωση της ενέργειας σε βάθος, έως και 2,5cm!

 

Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, μας επιτρέπει να επιλέξουμε με ακρίβεια το βάθος του δέρματος, που θέλουμε να εφαρμόσουμε την θεραπεία. Στην επιφάνεια του δέρματος, επιτυγχάνουμε σύσφιξη και βαθύτερα έως και 2,5cm στον Υποδόριο Λιπώδη ιστό επιτυγχάνουμε λιποδιάλυση. Η θεραπεία με Exilis Elite, είναι εξίσου αποτελεσματική και στην Κυτταρίτιδα.

Με την κυκλοφορία, το λίπος μεταφέρεται στο ήπαρ, το οποίο μεταβολίζεται, και μέσω της διούρησης, αποβάλλεται από τον οργανισμό. Πρόκειται για μια θεραπεία ανώδυνη και μη επεμβατική που διαλύει το λίπος και ταυτόχρονα βελτιώνεται η λεμφική κυκλοφορία, αφού τα λιποκύτταρα με τις τοξίνες, αποβάλλονται από τον οργανισμό. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι διπλό.

 

Μείωση του όγκου του υποδόριου λίπους και στο χαλαρό, ταλαιπωρημένο δέρμα, αντικαθιστά τις φθαρμένες ίνες του κολλαγόνου και ελαστίνης, (υπεύθυνες για την χαλάρωση του δέρματος), από νέες, με αποτέλεσμα την βελτίωση της κυτταρίτιδας, για ένα  λείο και σφριγηλό δέρμα σε όλες τις περιοχές του σώματος. Τα αποτελέσματα του Exilis, είναι εντυπωσιακά , εμφανή από την πρώτη συνεδρία. Οι συνεδρίες, θα πρέπει να συνοδεύονται από συχνή σωματική άσκηση και ισορροπημένη-υγιεινή διατροφή. Ειδάλλως, η κακή διατροφή και η έλλειψη σωματικής άσκησης, θα οδηγήσει στην εκ νέου συγκέντρωση του λίπους.

 

 

Λίγα λογία για τον ιατρό.

Dr. N. Logaras MD

Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Laser Δερματοχειρουργός

 

Aπόφοιτος των Πανεπιστήμιων Nottingham και Birmingham Αγγλίας.

 

Μετεκπαιδευθείς στης θεραπείες αντιγήρανσης στο    Miami Conventional Center από το American Academy of Dermatology στο Μαϊάμι των Η.Π.Α.

 

Καθώς και στο International Center of Lutronic, using Laser Systems for Medical and Cosmetic Applications, στη Σεούλ της Νοτιάς Κορέας.

 

 

Είναι μέλος των ιατρικών Εταιριών.

 

  • Ελληνική εταιρία Δερματοχειρουργικής Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, παρακολουθώντας τα συνέδρια της από το 2010.
  • American Academy of Dermatology.
  • Ελληνική Δερματολογική – Αφροδισιολογική Εταιρία
  • American Society for Laser Medicine and Surgery
  • European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology

18 Χρόνια ιατρική εμπειρία.

 

Τηλέφωνο για Ραντεβού: 2109821431